CC Scanning oplossingen – RFID Matreader

Naast de ‘RFID Stickreader’ heeft M&A het voor elkaar gekregen om nog een product voor de tuinbouwindustrie te ontwerpen, testen en bouwen, namelijk de Matreader.

GASA GROUP is een belangrijk internationale handelsbedrijf met ongeveer 360 werknemers en is actief in de bloemen en planten business. Daardoor produceren ze veel dat wordt vervoerd door CC-Containers. Container Centralen (CC) is begonnen met het labelen van al zijn containers sinds januari 2011, alle betrokken partijen moeten deze labelen scannen om ze als ‘echte’ CC-containers te identificeren. Sinds het handmatige scannen van deze labelen erg arbeidsintensief is, had GASA een oplossing nodig voor het automatisch scannen van de CC RFID tags. M&A was gekozen om hiervoor een oplossing te geven.

 

M&A leverde dit project ‘turn-key’, en voorzag alle locaties en docks van de M&A Matreader oplossing. Deze oplossing kan CC-Containers automatisch identificeren en de echtheid toekennen zodra ze de RFID antennes passeren. Het project werd opgeleverd op 3 verschillende locaties in een periode van 4 maanden.

 

Belangrijke punten:

  • CC heeft meer dan 3 miljoen RFID labelen uitgegeven die kunnen worden gebruikt voor de identificatie en authenticatie in de hele wereld.
  • GASA heeft de M&A Matreader geïmplementeerd op 3 locaties van verschillende grootte. The grootste locatie (Odense) heeft 13 docks voorzien van Matreaders, met een totaal van 7 RFID readers.
  • GASA Aalsmeer gebruikt 4 docks, met twee readers. GASA Kevelaer gebruikt 1 zeer brede dock met 2 Matreaders tegelijk.

Meer informatie