ERP Implementaties – European Mail Networks

Het ontwerp en de implementatie van een nieuw ERP systeem om de risico’s en de workload te verkleinen die het gevolg zijn van handelingen die leiden tot het herhaald invoeren van gegevens.

 

European Mail Networks (EMN) is een koploper binnen de geliberaliseerde Europese postmarkt en biedt geadresseerde, ongeadresseerde en gesegmenteerde distributie-oplossingen voor nationale markten aan. EMN is een ERP-implementatieproject begonnen met als doel om een aantal oudere toepassingen door een centrale toepassing te vervangen en om daarbij de risico’s en de hoeveelheid werk die bij het herhaald invoeren van gegevens komen kijken te verkleinen.

 

Mieloo & Alexander hebben tijdens verschillende fasen aan dit project meegewerkt, variërend van Projectmanagement tot Overgangs- en In-gebruikname-ondersteuning. Daarbij werd nauw met het Bedrijfsteam samengewerkt om de focus op de bedrijfs- en klantbehoeften gericht te houden. Het project werd met goed resultaat opgeleverd en verbeterde in het geheel de bedrijfsprocessen en de kwaliteit van de gegevens binnen het bedrijf.

Meer informatie