Oplossingen

ScanGreen

ScanGreen is een initiatief van Mieloo & Alexander ter ondersteuning van alle partijen in de land en tuinbouw sector die met RFID technologie werken. Het voornaamste doel is de voordelen voor de bedrijven te realiseren middels de geïmplementeerde technologie. Wij leveren oplossingen voor kwekers, transport bedrijven en voor groot- en kleinhandelaren. Onze technologie kan zowel als standaard pakket als custom made voor uw bedrijf geïnstalleerd worden.

 

Baas Planten Service (BPS) was het eerste bedrijf om de voordelen van RFID technologie te erkennen nadat deze geïmplementeerd was in hun gehele supply chain. Door gebruik te maken van de nieuwe CC tag met RFID technologie was BAAS in staat om een link te leggen met de tag op de bloemenkar en de barcode die aangeeft wat voor een lading er precies op het object staat. Deze informatie wordt vervolgens gedeeld op een data platform en gebruikt voor binnenkomende goederen en transacties. Op dit moment staan zo’n 70 kwekers in verbinding met het data platform van BAAS. Echter is het de verwachting dat in de nabije toekomst meer kwekers zich zullen melden om de profiteren van de voordelen van integratie tussen kwekers en transport bedrijven.

 

  •          Kwekers verbind goederen & RTI’s met RFID tags;
  •          3PL’s scan voor het afdragen van goederen;
  •          De groothandelaar scant RFID voor de GR van goederen en RTI’s (GR);
  •          De Groothandelaar verbind RFID tag, goederen en RTI’s;
  •          3PL’s scan voor het afdragen van goederen;
  •          Kleinhandelaar scant RFID voor de GR van goederen en RTI’s;
  •          De meetapparatuur is door en voor de klant ontwikkeld wat zorgt voor een hoge prestatie en gebruiksvriendelijkheid.

Referenties ScanGreen