Oplossingen

Personal protection & Caring System

Het 2PCS (Personal protection & Caring system) is ontworpen voor thuiswonende senioren die meer veiligheid, onafhankelijkheid, mobiliteit en een beter welzijn zoeken. Daarnaast is het systeem ook zeer geschikt voor hulpverleners (mantelzorg) die een hogere graad van veiligheid in combinatie met meer mobiliteit willen verkrijgen voor hun (gedesoriënteerde) bewoners.

 

2PCS is een horloge in combinatie met een veelzijdig software platform. Het 2PCS combineert verschillende technologieën zoals  active RFID (aanwezigheidsdetectie en lokalisering binnenshuis), GSM (stem), GPS (lokalisering buitenshuis), 3G ( Data communicatie) , gyroscopen (val detectie) en passieve UHF RFID  (Identificatie en automatische configuratie). Het apparaat kan het best omschreven worden als een draagbaar en waterdicht horloge met een zaklamp functie, telefoon functie (met Bluetooth headset of speakers) en heeft een batterijduur van ruim 24 uur. 2PCS is uniek in zijn soort. Er is geen ander systeem dat al deze technologieën combineert in 1 systeem.

 

Het veelzijdige, Cloud (voor thuis gebruikers) of via een lokale server (voor zorgverleners) , software platform controleert alle 2PCS horloges en kan volledig geïntegreerd worden met (telefoon) alarm servers en de patiëntendatabase server. Daarnaast is het systeem makkelijk te configureren voor zowel systeem administrators (de zorginstelling) als de informele zorggevers (thuiszorg).

Meer informatie:

Website: https://www.2pcs-solutions.com

LinkedIN: https://www.linkedin.com/company-beta/18203983/