Nieuws

Op 14 februari opent Bonprix haar nieuwe pilotstore aan de Moenckebergstrasse in Hamburg.

Tijdens het Fashiontech event in Berlijn hebben zij voor het eerst een tipje van de sluier opgelicht en meer informatie bekend gemaakt over de winkel en het nieuwe concept. Het volledige persbericht is in het Engels te vinden op Bonprix: Launch at  #Fashiontech Berlin.

 

Winkelen met een App.

Nieuw in de pilotstore is de Fashion Connect app. Deze app figureert als jouw personal assistant en is jouw gids in de winkel. De app laat je zien welke maat nog beschikbaar is, zorgt dat je deze kan passen in de kleedkamer en is na afloop ook het betaalmiddel. De winkel is daarmee een kruising tussen online en offline shoppen zoals te zien in onderstaand schema.

Fashion connect pilotstore

 

De winkel

In een korte film neemt Bonprix je mee met deze unieke digitale winkelervaring. Ze tonen hier alvast de nieuwe feel-good paskamers, de trendvloer en het betaalsysteem.

 

Deze nieuwe winkel geeft ons veel inzicht in de mogelijkheden die RFID en IoT met zich mee brengt voor de fashion industrie. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.