Nieuws

Op 3 t/m 5 juli vindt het Panorama Berlin, Europaas grootste fashion en lifestyle event, plaats.
Verspreid over 45.000 vierkante meter presenteren 810 Merken hun nieuwste collectie voor het voorjaar en de zomer van 2019.

 

Retail Solutions

Naast de nieuwe collecties wordt er ook aandacht besteedt aan innovatieve oplossingen voor de Retail.

Mieloo & Alexander is tijdens Panorama te vinden in Hal 6: Retail Solutions waar wij u door middel van een live demo onze Out of Stock oplossing zullen tonen. Nu de consument steeds meer online is gaan winkelen kiezen Retailers er steeds vaker voor om naast hun fysieke winkel ook een online store te openen.

 

Van belang is dan dat de voorraad in de winkel overeenkomt met die in de online store. Met onze oplossing is het mogelijk om deze voorraden aan elkaar te koppelen. Door de kledingstukken te voorzien van prijslabels met RFID kan er op ons IoT platform realtime bijgehouden worden wat de voorraad is van de artikelen. Zodra een artikel in de winkel wordt verkocht wordt automatisch de voorraad op de website aangepast. Is het artikel in die maat niet meer voorradig dan is dit voor de klant ook direct zichtbaar.

Naast deze oplossing zijn er nog meer mogelijkheden die het gebruik van RFID biedt voor het voorraadbeheer van de fysieke en online store. In onze whitepaper hebben wij een aantal van deze toepassingsmogelijkheden voor u opeen rij gezet.

 

Toegang

De beurs is alleen toegankelijk voor fashion and lifestyle professionals. Op Panorama-Berlin vindt u meer informatie over het event en de mogelijkheden om hierbij aanwezig te zijn.