Nieuws

Op donderdag 4 oktober vindt in de RDM Onderzeebootloods te Rotterdam de Innovation Expo 2018 plaats. Het thema van dit jaar is Global Challenges, Dutch Solutions. Gedurende de hele dag vinden er op het terrein diverse demo’s plaats en zijn er keynote sessies. Ook is er een grote expovloer ingericht voor interessante en verrassende innovaties.

 

 

Mieloo & Alexander is hier ook aanwezig, en toont tijdens deze expo een demo van het 2PCS horloge. Met dit horloge kan er zowel binnenshuis als buiten in geval van nood zelf gereageerd worden waardoor de gebruiker meer vrijheden heeft. Het horloge is onderdeel van het i-evAAlution onderzoeks- en ontwikkelingsproject, zoals te zien in onderstaande matrix.

Het 2PCS systeem

Informatie

Tijdens de Innovation Expo 2018 zijn wij te vinden in de Onderzeebootloods bij 10-25 op de plattegrond. De Expo is van 09:00 – 20:00 uur geopend en toegang tot het event is gratis. Middels het inschrijfformulier kunt u zich registeren voor deelname.

Op de website van de Expo vindt u meer informatie over de verschillende Nederlandse oplossingen die te vinden zijn op de beurs.