Nieuws

Op woensdag 30 mei organiseert DFV Conference group in het Marriot Hotel in Frankfurt de eerste editie van de Digital Fashion Summit.

Mieloo & Alexander zal tijdens het event aanwezig met een stand in de centrale hal. Bij onze stand zullen wij u de praktijk van onze overhead reader oplossing tonen en kunnen de mogelijkheden die dit biedt besproken worden.

 

Gedurende deze dag zullen er ook diverse presentaties plaats vinden en zullen o.a. de volgende onderwerpen aanbod komen:

  • Klanten: hoe digitalisering het koopgedrag beïnvloedt.
  • Klantgerichtheid: hoe modemerken nieuwe prikkels creëren om te kopen door maatwerk en personalisatie van hun aanbiedingen.
  • Technologie: wat zijn de potentiële toepassingen van leveranciers van kunstmatige intelligentie en virtual reality?
  • Netwerken: hoe combineren succesvolle modemerken hun offline en online business? Welke voordelen bieden platform- en schapuitbreidingen? En wat is de status van de mobiele trend?

 

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de website van de Conference group. Bent u werkzaam in de Modehandel en industrie dan zijn de kosten €699,-. Bent u niet werkzaam in deze industrie dan kost het €999,-. In deze kosten zit eten, drinken en het bijwonen van alle lezingen en toegang tot de beursvloer inbegrepen.

 

Digital Fashion Summit