Nieuws

Ter ondersteuning van de RFID-initiatieven van zijn klanten heeft CB Fashion Mieloo & Alexander ingeschakeld voor het ontwerpen en bouwen van een RFID oplossing voor hun mode- en kledingpakhuis- en logistieke activiteiten.

 

CB Fashion

Opgericht in 1992 heeft CB Fashion zich ontwikkeld tot een marktleider in de wereld van mode- en lifestyle-logistiek. Het bedrijf opereert vanuit 6 locaties in Nederland en heeft meer dan 400 vaste medewerkers in dienst. CB Fashion heeft met modemerken zoals NA-KD, America Today, Sarah Pacini, Suitsupply, Cavallaro, Olsen Mode, Micro Fashion een langdurige relatie opgebouwd.

 

RFID Oplossing

De eerste fase van de RFID-implementatie is gericht op het mogelijk maken voor CB Fashion om haar RFID-klanten te garanderen dat alle zendingen naar hun RFID-winkels 100% correct zijn gelabeld. Dit is van fundamenteel belang om bijna 100% voorraadnauwkeurigheid in de winkel te bereiken. Mieloo & Alexander heeft hiervoor een RFID packing table ontworpen om platte verpakkingskartons te controleren en een RFID tunnel om goederen op de hanger te controleren. Beide oplossingen melden tagging- of pickfouten aan een operator die ze snel en efficiënt oplost. De RFID EPC-codes in elke doos of bundel worden bijgewerkt in het RFID-compatibel ERP systeem van CB Fashion.

M&A Packing table

Het volledige persbericht is hier te vinden.

Wilt u meer informatie over de mogelijke RFID Oplossingen die Mieloo & Alexander biedt kijk dan op onze Retail pagina of neem contact met ons op.