Industrieën

Ruimtevaart & defensie

De situatie
De dynamiek in deze sector is ongekend. Naast de snelheid van de primaire processen zijn ook onderwerpen als globalisatie, strengere wetten en regelgeving wereldwijd, de immer groeiende rol van social media, de algemene verantwoordelijkheden en het managen van een duurzame supply chain van groot belang in deze sector. Voeg daar ook de groeiende schaal aan toe dankzij nieuwe samenwerkingen, acquisities en herstructurering, een kortere levenscyclus voor producten en veeleisende klanten aan toe en het plaatje van een dynamische markt is compleet. Deze ontwikkelingen zijn voornamelijk zichtbaar in de productie, transport en logistiek, energie en telecom sectors.

 

Globalisatie, de toenemende concurrentie en strengere milieu, gezondheid en veiligheidsregels zorgen voor nog meer uitdagingen in de industriële sector. Het continue verbeteren is derhalve van groot belang om in deze sector competitief te blijven.

 

Service en oplossingen
Productiemaatschappijen zijn constant bezig met zichzelf verder te ontwikkelen. Dankzij de implementatie van IT en andere nieuwe technologieën zijn bedrijven in staat deze ontwikkelingen sneller te realiseren. Dit wordt gedaan door hun productieprocessen af te stemmen op maximale efficiëntie.

 

Door samen te werken met bedrijven uit de industrie begrijpt Mieloo & Alexander de uitdagingen als geen ander. We begrijpen de supply chain en kunnen derhalve bedrijven van advies voorzien met betrekking tot verbeteringen. Wij bedenken innovatieve (RFID) oplossingen die makkelijk geïntegreerd kan worden in het huidige klanten-systeem. De resultaten hiervan zijn efficiëntere processen en de optie tot real-time beheer van de productieketen via systemen voor logistiek, planning, productie en distributie.